Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Camerei Deputaților anunță o ședință pentru ELIMINAREA pensiilor speciale. Replică pentru deputatul Florin Roman

Publicat

parlament

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat că va convoca o ședință la sfârșitul lunii, pentru eliminarea pensiilor speciale. Ciolacu îi răspunde astfel deputatului de Alba Florin Roman, care a cerut o sesiune extraordinară exact pe acest subiect.

”Deoarece a ieșit informația în spațiul public că nu pot fi dublate alocațiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am să solicit colegilor mei o sesiune extraordinară cu ordinea de zi: eliminarea pensiilor speciale”, a declarat Ciolacu. Anunțul a fost făcut marți, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Propunerea sa de convocare a sesiunii extraordinare a fost aprobată de Comitetul Executiv al PSD, urmând ca aceasta să aibă loc în ultima săptămână din ianuarie, luni sau miercuri.

Citește și votează: SONDAJ: Sunteți de acord cu ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE? Exprimați-vă opinia asupra celui mai fierbinte subiect al momentului

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în care să fie supus votului proiectul de abrogare a pensiilor speciale, cu excepția celor ale militarilor și polițiștilor, susținând că urgența adoptării actului normativ este dată de necesitatea finanțării legii prin care au fost dublate alocațiile pentru copii.

  • ”În calitate de lider al deputaților PNL, am propus colegilor mei să solicităm convocarea unei sesiuni extraordinare, în care să supunem votului proiectul de lege al PNL privind tăierea pensiilor speciale. Din economia rezultata din tăierea pensiilor speciale, guvernul ar avea resursele financiare necasare pentru plata alocatiilor majorate, în urma votului de la sfârșitul lunii decembrie, din parlament” – Florin Roman.

Roman a solicitat PSD și președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ”să rupă frăția cu pensiile speciale și să voteze proiectul de lege al PNL în sesiune extraordinară”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena

    marți, 14.01.2020 at 14:56

    Aștia toți își bat joc de noi și noi stăm și îi plătim. Cuvintele pensii speciale nu ar avea ce să caute în DEX, nu ar trebui sa existe pentru nici o categorie de pensionari, numai cuvântul PENSIE, iar dublarea alocațiilor la fel. Este ceva strigator la cer ca să dublez alocațiile, care ajung aproape cat o pensie pentru o persoană care totuși a muncit cel puțin 15 ani și mulți părinți stau acasă, nu lucrează, ii găsești de dimineată în crâșme, trăiesc din alocația copiilor. Faceti fratilor un referendum pentru problemele cele 2 si ce hotareste majoritatea asa să se aplica. Primarul din Tg Mures are dreptate. Câți mai sunt asistati sociali. Tot la aștia care muncesc din greu să se prelungească și vârsta de pensionare până la 70 de ani să plătească celor destepți pensiile și alocațiile. Nu vă este rușine?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax