Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele CJ Alba despre informările primite de la SRI referitoare la problemele din spital: „Alea le știu doar eu și acționez conform legii”

Publicat

dumitrel

ion dumitrel Serviciul Român de Informaţii ştia, de cinci ani, despre licitaţiile şi dezinfectanţii cu probleme folosiţi în spitale, dar şi despre calitatea soluţiilor şi a sesizat autorităţile. SRI susţine că a transmis informări către preşedintele României, premier, dar şi către miniştri, prefecţi şi preşedinţi de consilii judeţene. Legat de acest aspect, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, susține că primește diverse informări de la SRI, dar că nu le poate face publice.

Întrebat de Alba24 dacă a fost informat cu privire la produsele Hexi Pharma cu probleme, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a spus că primeşte „informări cu diverse aspecte de la SRI și alea le știu doar eu și acționez conform legii în ceea ce privește aceste observații. Eu nu pot să vă spun public ce fel de informații primesc. Dar cred că ce a declarat managerul spitalului este foarte clar. Din punctul meu de vedere referitor la problemele care sunt, noi ne dorim să fie foarte mare transparență. Poveștile cu SRI-ul sunt lucruri la care eu nu pot să răspund”.

În ceea ce privește situația în care se află Spitalul Județean de Urgenţă Alba Iulia, după ce chiar reprezentanţii unităţii medicale au descoperit că săpunul lichid din blocul operator nu era conform, Dumitrel spune că „vinovat este cine produce, mai ales că s-a făcut și o licitație pentru aceste produse”.

Managerul Spitalului Județean de Urgenţă Alba Iulia, Nicoleta Coşarcă, a precizat că, în opinia ei, președintele CJ ar fi anunțat dacă ar fi avut o astfel de informare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax