Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Președintele Iohannis și-a decorat liceul la care a avut catedra blocată timp de 27 de ani, cu ordinul Meritul pentru Învățământ

Iohannis ar putea candida la alegerile parlamentare

Publicat

Președintele Iohannis și-a decorat liceul la care a avut catedra blocată 27 de ani, Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, și liceul la care predă soția lui, Carmen Iohannis. 

Este vorba despre Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, scrie Edupedu.ro.

Catedra de fizică la care preda acesta înainte să ajungă primar a fost blocată pe toată perioada în care Iohannis a îndeplinit funcții publice, adică 27 de ani.

Cele două licee sunt printre școlile premiate de președinte vineri, 4 octombrie, și sunt decorate în cel mai înalt grad prevăzut de ordinul Meritul pentru Învățământ.

Decretul cu decorațiile pentru 101 școli și licee a fost publicat în Monitorul Oficial cu o zi înainte de Ziua Mondială a Educației care pică sâmbătă, 5 octombrie.

Celelalte trei unități de învățământ decorate cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Mare Ofițer sunt Colegiul Național „Ferdinand I” din Bacău, Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița și Colegiul Național „Silvania” din Zalău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate