Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele Klaus Iohannis, din nou la coadă pentru a urca pe pârtie, în Munţii Şureanu din Alba

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis a fost sâmbătă, 27 ianuarie, din nou la schi în judeţul Alba, în Munţii Şureanu. Acesta a fost văzut în timp ce stătea la rând la telescaun, exact ca în 6 ianuarie când a schiat în acelaşi loc. În acest weekend, pe domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine au loc „Serbările Zăpezii”. Organizatorii au pregătit concursuri de schi, snowboard, snowmobil şi snow tubing, dar şi jocuri, muzică şi foc de tabără.

Preşedintele Klaus Iohannis a devenit o prezenţă obişnuită pe pârtiile de schi din Munţii Şureanu, anul trecut fiind de câteva ori în zonă.

Citește și Președintele României din nou în Alba. De ce îi place lui Klaus Iohannis să meargă la schi în Șureanu

Prezenţa şefului statului a fost marcată de fiecare dată de turiştrii care au reuşit să se fotografieze cu el, aceştia postând fotografiile pe reţelele de socializare.

Domeniul Schiabil Şureanu are nouă pârtii de schi şi se află la o altitudine de peste 2.000 de metri, în Munţii Şureanu, fiind domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine. Iubitorii de zăpadă sunt invitaţi, în acest weekend, la distracţie pe Domeniul Schiabil Şureanu. Sâmbătă şi duminică, 27-28 ianuarie, sunt organizate „Serbările Zăpezii”, iar cei prezenţi vor avea ocazia să participe la diverse concursuri, dar şi să se relaxeze la foc de tabără, pe ritmuri muzicale.

Program Serbările Zăpezii, duminică, 28 ianuarie:

Apres ski Ada

10.00 – 14.00 – Spectacol muzical

11.00 – 12.00 – Jocuri interactive

14.00 – Închiderea serbărilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax