Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Preşedintele Klaus Iohannis: Problema defrişărilor ilegale va fi pe ordinea de zi a următoarei şedinţe CSAT

Publicat

klaus iohannis Problema defrișărilor ilegale va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), a anunţat, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

„Cred că protestul de astăzi împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim. Am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT. Sunt convins că vom reuși nu doar să stopăm fenomenul, dar și că instituțiile statului îi vor identifica și trage la răspundere pe cei vinovați”, a scris șeful statului pe Facebook.

O serie de proteste împotriva „tăierilor masive” de pădure au fost organizate sâmbătă în mai multe orașe din România.

La Alba Iulia şi Cîmpeni au protestat sute de persoane, împotriva tăierilor ilegale de păduri şi exploatării abuzive a „aurului verde”. Protestatarii s-au strâns în faţa Cinema „Dacia”, pe Bulevardul Revoluţiei, la Alba Iulia, respectiv în centrul oraşului Cîmpeni, pentru a atrage atenţia comunităţii asupra acestui aspect şi implicaţiile asupra mediului înconjurător.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Peste 150 de persoane au PROTESTAT la Alba Iulia împotriva tăierilor ilegale de păduri. Miting şi la Cîmpeni. Solicitările manifestanţilor

sursă: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax