Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Klaus Iohannis vine în județul Alba. Participă la prezentarea noului Dacia Duster, la terenul de golf de la Pianu

Publicat

Președintele Klaus Iohannis se va afla sâmbătă în județul Alba, unde va participa la un eveniment organizat de compania Dacia Renault.

Este vorba despre decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” și prezentarea noului model de Dacia Duster, care va avea loc la Golf Club „Paul Tomiță”, Pianu de Jos, comuna Pianu.

Potrivit programului oficial al acestuia, acesta va sosi la terenul de golf la ora 15.00.

Președintele a fost la terenul de golf de acolo de mai multe ori în ultimii ani.

Primul teren de golf din România

Terenul de golf de la Pianu de Sus a fost înființat de Paul Tomiță, în prima jumătate a anulor 90. A fost primul teren privat de golf din România.

Paul Tomiță s-a născut în comună în 1914 și, în lunga sa carieră, i-a avut drept elevi pe Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalităţi ale vremii, precum și mulți ambasadori și diplomați.

În perioada anilor 1968-1973, la insistențele unor personalități de peste hotare și sponsorizat de Firma Dunhill, Paul Tomiță a reușit să participe la Campionate Mondiale de Golf organizate în 8 țări.

Clubul de golf de la Pianu de Jos este unul dintre locurile preferate de președintele Klaus Iohannis, din județul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax