Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele PMP: ”Dragnea și Iordache sunt oficial revocați de la șefia Camerei”. A apărut stenograma ședinței

Publicat

dragnea

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache sunt oficial revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor şi că stenograma şedinţei plenului din 5 decembrie, publicată duminică, stă mărturie.

Dragnea şi Iordache, oficial revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor. Avem, în sfârşit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte al aceluiaşi for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaţilor a fost publicată stenograma şedinţei din 5 decembrie, a acelei şedinţe la care noi, Opoziţia unită, am votat în plen debarcarea celor doi. Vorbim despre un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă. În concluzie, le cer lui Liviu Dragnea şi lui Florin Iordache să părăsească funcţiile pe care nu mai au dreptul să le ocupe”, a scris Tomac pe contul său de facebook.

El a adăugat că deputaţii trebuie să aleagă în viitoarea sesiune o nouă conducere, care „să readucă democraţia în Parlament”.

Vezi și: CONTROVERSĂ: Mai este Liviu Dragnea președintele Camerei Deputaților? Ce s-a întâmplat astăzi în Parlament

În 5 decembrie, într-o ședință a Camerei Deputaților extrem de tensionată, opoziția a solicitat supunerea la vot a revocării din funcție a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, precum și revocarea vicepreședintelui Camerei Florin Iordache. Dezbaterile s-au aprins după ce președintele de ședință, Florin Iordache, a refuzat să supună votului propunerea de revocare și, de asemenea, a refuzat să părăsească tribuna Camerei, așa cum cere regulamentul (dacă celui care conduce ședința i se cere revocarea, el nu mai poate conduce ședința). Deși Iordache a refuzat să supună la vot, opoziția a votat revocarea celor doi, iar ulterior a cerut în mai multe rânduri publicarea stenogramei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax