Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele PSD, despre alegerile generale: Dacă vom avea 4.000 de infectări pe zi, probabil că vom vota pentru amânarea lor

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că în cazul în care numărul zilnic al infectărilor cu Covid-19 va ajunge la nivelul de 4.000, PSD va vota probabil pentru amânarea alegerilor parlamentare. 

Data anunțată a alegerilor este 6 decembrie, însă au apărut deja voci care cer o amânare, din cauza numărului mare de cazuri.

”Această pandemie, am ajuns să avem 25% rata de infectare.

Îi anunț pe domnul Iohannis și Orban că nu PSD va amâna alegerile ci guvernul său este posibil să creeze această breșă să fie amânate, din cauza gestionării dezastruoase a alegerilor” a spus președintele PSD.

Ulterior, acesta a adăugat:  ”Dacă vom avea în jur de 4.000 de infectări pe zi, probabil că vom vota pentru amânarea alegerilor”.

Întrebat în mod repetat cum va vota PSD proiectul de lege depus de deputatul independent Adrian Dohotaru pentru amânarea alegerilor parlamentare, Ciolacu a spus că ”deocamdată, proiectul de amânare nu a ajuns la vot”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax