Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prețul aurului, la maxim istoric. Cât a ajuns gramul la cotația BNR, în contextul atacului asupra bazelor americane din Irak

Publicat

lingou

Gramul de aur a atins miercuri al treilea maxim istoric în doar patru zile, fiind cotat de BNR la 218,2474 lei gramul. Prețul a crescut de la 216,2917 lei, cât era gramul luni și 213,7734 lei, cât era vineri. La nivel international, cotația aurului a urcat pentru scurt timp peste pragul de 1.600 de dolari uncia.

În piețele internaționale, prețul aurului a urcat miercuri la maximele ultimilor șapte ani, pe fondul încălzirii conflictului geopolitic dintre Statele Unite și Iran. Evoluția evenimentelor a afectat și bursele internaționale și prețul petrolului.

Iranul a atacat două baze în care erau soldați americani staționați în Irak, generând o criză fără precendent în ultimii ani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax