Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Prețul tricoului oferit la licitație de Gicu Grozav a ajuns la 4.000 de lei. Vineri, ultima zi a campaniei

Publicat

Cu o zi înainte de finalizarea licitației pentru tricoul lui Gicu Grozav, ne bucurăm să anunțăm că impactul a fost unul semnificativ. Zeci de mii de oameni au văzut articolul online și s-au alăturat, cel puțin sufletește lui Sebastian, copilul în contul căruia vor merge banii. Cea mai mare sumă oferită de cineva până acum este de 4.000 de lei, însă toți cei care au licitat merită aprecierile și aplauzele noastre și ale dumneavoastră, pentru că sunt cu adevărat oameni generoși care s-au arătat gata să ajute. 

Săptămâna trecută am lansat o licitație inedită. Gicu Grozav și-a donat tricoul de la Naționala de fotbal a României pentru a ajuta familia unui băiețel din Alba Iulia să facă față cheltuielilor foarte mari pe care le au cu o procedură medicală specială în Germania. Oamenii au reacționat imediat și în cele câteva zile au apărut persoane și chiar o societate comercială care au licitat pentru tricoul lui Gicu și pentru ajutorarea familiei lui Sebastian.

Au licitat până acum diverse sume acești oameni inimoși: Mihai Oancea, Vlad Cuza, Adrian Turus -Spedtrans Marina, Alexandru Chitulea și Chiorean Bogdan. Suma maximă licitată până acum este de 4.000 de lei.

Reamintim că licitația pentru tricoul lui Gicu Grozav se desfășoară până vineri, 22 decembrie, ora 16.00 când vom anunța câștigătorul. Acesta va trebui să achite direct în contul lui Sebastian suma licitată iar între Crăciun și Anul Nou va intra în posesia tricoului ce-i va fi înmânat chiar de către Gicu.

Vezi și: VIDEO: Tricoul lui Gicu Grozav de la Națională, LICITAT pentru Sebi, un copil din Alba aflat în tratament la Munchen

Banii celui care va obține tricoul vor merge direct în contul lui Sebastian Șușman, copilul din Alba Iulia care se luptă pentru a supraviețui unei boli nemiloase. Despre Sebi, noi am mai scris aici pe Alba24, iar apelul nostru pentru ajutorarea lui rămâne deschis.

Sebastian se află de câteva săptămâni într-un spital din Munchen, la terapie intensivă, unde medicii germani se luptă cu o bacterie pe care a luat-o din spitalul din Cluj-Napoca, unde era tratat de leucemie. După o perioadă foarte grea, starea sa a început să se amelioreze. Cheltuielile părinților săi sunt însă foarte mari, tratamentele de acolo fiind foarte scumpe.

Licitația pentru tricoul lui Gicu Grozav este deschisă tuturor: simpli cititori cu inimă mare sau chiar firme, instituții ori grupuri de angajați care și-ar dori pe un perete al sediului acest obiect de colecție și simbol al empatiei de Crăciun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax