Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prezență de 100% la simularea de BAC și Evaluare Națională la examenul de limbă maternă. Rezultatele parțiale

Publicat

elevi

Simulare Evaluare Națională: Elevii de liceu și gimnaziu au susținut miercuri probele de limba maternă din cadrul simulărilor pentru Bacalaureat şi Evaluare Naţională. Dacă la examenul de limba română și matematică prezența nu a fost de 100%, de această dată toți elevii din ani terminali s-au înscris şi au participat la testări.

Citește și  SUBIECTE SIMULARE BAC 2015, Română: Texte din Slavici, Arghezi şi Sebastian, importanţa ecranizării operelor şi a comunicării în familie »

Cea de-a doua probă a simulărilor la Bacalaureat și Evaluarea Națională a strâns în sălile de examen 196 de elevi. Dintre aceștia, 81 au fost elevi de liceu şi 95 de clasa a VIII-a care care au susținut examenul de limba maternă maghiară și 20 de elevi de gimnaziu, pentru limba germană.

În ceea ce privește rezultatele de la prima zi de examen, ISJ Alba a transmis date centralizate pentru Evaluarea Națională – proba de matematică: 1.623 de lucrări prezentate, din care 841 au fost declarate admise, patru dintre note fiind de 10.

La simularea pentru Bacalaureat la limba și literatura română, din cele 3.287 de lucrări, au fost centralizate 561, iar 255 au luat note de trecere.

Joi, elevii de liceu au susținut probă scrisă, diferenţiată în funcţie de filieră, profil şi specializare: Matematică (pentru profil real din filiera teoretică, pentru toate profilurile din filiera tehnologică şi pentru profilul militar şi pedagogic – specializarea învăţători-educatoare din filiera vocaţională); Istorie pentru profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celor menţionate anterior).

Elevii de clasa a VIII-a au participat, joi, la proba de limba și literatura română.

UPDATE: La examenele de joi s-au prezentat 2.779 de elevi (simulările la Bacalaureat, la Matematică şi Istorie), din 3.779  înscrişi, (73,53%, faţă de prezenţa din ianuarie, de 83,08 %).
La Evaluare naţională, proba de Limba şi literatura română, au fost prezenţi 3.234 elevi din 3.387 (95,51%, faţă de prezenţa din ianuarie, de 96,98%).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax