Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Prezența unui urs, semnalată în apropierea Parcului Dendrologic din Alba Iulia. Primăria avertizează cetățenii: s-au găsit urme

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis vineri un avertisment către populație cu privire la prezența unui urs în apropierea municipiului. 

”Un reprezentant al Fondului de Vânătoare 39 Alba Iulia a semnalat astăzi, 6 mai, prezența unor urme de urs, cel mai probabil două exemplare, în zona vârfului Mamut spre cartier Micești și în zona releului din apropierea Parcului Dendrologic.

Atenționăm cetățenii din Alba Iulia și împrejurimi, doritori de drumeții, plimbări și picnic, să evite această zonă în perioada următoare, pentru siguranța lor.

Sporiți atenția și nu vă expuneți riscurilor, iar dacă observați apariția animalelor sălbatice în apropierea dumneavoastră, apelați serviciul unic de urgențe – 112” au transmis reperezentanții Primăriei Alba Iulia, pe siteul propriu.

Foto: Arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Vichi

    vineri, 06.05.2022 at 14:20

    Stimati reprezentanti ai primariei, nu trebuie sa ne avertizati, trebuia o armata intreaga sa iasa din barlog si sa ia masuri. Noi ce putem sa facem, absolut nimic, lumea iasa acum la plimbare in Parcul dendrologic, in padure, sunt case pe langa padure si ne spuneti cum sa ne ferim? Poate sa vina sa-ti bata la geam, sa atace tot ce se poate. Parca suntem in vestul salbatic. Protejam ursul si nu populatia.

  2. Alex

    vineri, 06.05.2022 at 20:42

    Mai bine protejeaza ursul si nu persoanele ca tine.

  3. Pamfil

    vineri, 06.05.2022 at 21:29

    După ce că va faceți toți meltenii cocioabe de prost gust tot mai aproape de pădure, pe teritoriul animalelor tot voi faceți figuri! Rușine!

  4. Ursache

    sâmbătă, 07.05.2022 at 02:38

    Daca vreun urs va ataca si va omoara, nu uitati sa sunati la 112. Se paŕe ca sunt multi timpiti carora li se pare ca un urs valoreaza mai mult ca un om. In loc sa relocam ursii, se pare ca ne ramine sa emigram din tara asta condusa de PROSTI !

  5. Pamfil

    sâmbătă, 07.05.2022 at 10:17

    Emigrează și ia-ți și cocioaba de prost gust cu tine. Restaurează terenul la starea inițială înainte să pleci! Drumuri bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax