Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pricu a cerut redeschiderea Dosarului „Prostituate pentru VIP-uri”. Tribunalul Alba i-a respins solicitarea

Publicat

pricu2La aproximativ două luni şi jumătate după ce s-a predat şi a ajuns la Penitenciarul Aiud, Raul Hancheş (Rus), zis Pricu, fost lider al lumii interlope din Alba Iulia, a cerut redeschiderea procesului penal în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, în care a fost condamnat, în lipsă, la 5 ani şi 6 luni de închisoare. Tribunalul Alba i-a respins solicitarea, însă decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.

Reamintim că în februarie 2017, după şase ani de judecată, instanţa a dat decizia finală în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”. 14 inculpaţi au primit un total de 60 de ani de închisoare, majoritatea pentru constituire grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj.

Citeşte şi Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, sentinţă definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia: 60 de ani de închisoare pentru 14 inculpaţi

Printre cei condamnaţi se află şi interlopul Raul Rus, zis Pricu.

Acesta a fost dat în urmărire internaţională din 2010, iar la mijlocul lunii martie s-a predat vameșilor de la Nădlac. Ulterior a ajuns după gratii, la Penitenciarul Aiud, pentru efectuarea pedepsei cu închisoarea.

Vezi şi Interlopul Raul Rus, zis Pricu, S-A PREDAT! Este în arest la Penitenciarul din Arad

La începutul lunii mai, a cerut rejudecarea Dosarului „Prostituate pentru VIP-uri”, în care a fost condamnat pentru trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. A motivat prin faptul că a fost condamnat în lipsă.

Tribunalul Alba i-a respins însă solicitarea.

“În baza art. 469 alin. 4 Cpp, respinge cererea de redeschidere a procesului penal formulată de condamnatul Hancheş Raul Nicolae, …, deţinut în Penitenciarul Aiud. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă condamnatul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 29.05.2017”, se arată în minuta deciziei instanţei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. rrr

    marți, 30.05.2017 at 10:17

    ce-mi vine sa rad, un retardat fara scoala si antisocial e numit interlop.

  2. pricu liciu

    marți, 30.05.2017 at 10:43

    un tembel de mic copchil, n-avea cum să ajungă oarece

  3. J. AML

    marți, 30.05.2017 at 20:58

    Bine ca sunteți voi mai buni ca el !
    Raul suntem lângă tine pana la final !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax