Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prima competiție pentru CS Unirea Alba Iulia, după o pauză de peste 4 luni. Sportivi ai secției de orientare, la Cupa Bihorului

Publicat

În perioada 11-12 iulie are loc prima competiție pentru CS Unirea Alba Iulia, după o pauză de peste 4 luni, ca urmare a restricțiilor impuse de evoluția pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României.

Bogya Tamas și Anghel Marius, sportivi ai secției de orientare, vor participa la Cupa Bihorului – 2020, ce va fi organizată în apropiere de Băile Felix, într-o zonă de pădure.

”Sportivii noștri au o formă fizică bună și sunt convins că rezultatele vor fi pe măsură. Contextul epidemiologic a întrerupt sezonul competițional însă, din fericire pentru sportul de performanță, se permite organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu măsurile de protecție stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului şi Sportului şi Ministrului Sănătăţii”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

La Cupa Bihorului – 2020 vor fi organizate două etape de competiție, în 11 și 12 iulie, de Medie distanță și Lungă distanță.

De asemenea, în perioada 17-19 iulie, la Cluj-Napoca, este programată competiția Internațională Transylvania Open la orientare, la care vor participa și sportivi ai CS Unirea Alba Iulia.

Ridicarea graduală a restricțiilor permite o mai bună pregătire pentru sportivii noștri. Competițiile nu s-au reluat, însă, pentru toate ramurile sportive, fiind interzise în cazul unora (în funcție de specificul sportului).

Clubul Sportiv ”Unirea” Alba Iulia are în prezent opt secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare, culturism și tenis de masă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax