Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prima zăpadă la Alba Iulia și Sebeș. Ninge în aproape toate zonele din județul Alba

Publicat

zapada

Primul strat de zăpadă din această iarnă s-a așternut, duminică noaptea, în mai multe orașe ale județului Alba. La ora 8, cel mai gros strat era la Alba Iulia, de aproximativ 4 centimetri, potrivit ANMH, însă continuă să ningă. Zăpada este mai vizibilă în zonele necirculate și pe acoperișurile caselor, mai puțin pe carosabil, deocamdată.

ninge

De asemenea, la Sebeș, stratul a ajuns la 3 centimetri în timp ce la Câmpeni și Roșia Montană, era un strat de 2 centimetri în această dimineață. În zonele montane, la altitudini mari, zăpada este deja stăpână de mai mult timp. De exemplu, la Șureanu, în Munții Sebeșului și în zonele mai înalte din Apuseni.

Luni dimineață, siteurile dedicate prognozelor meteo anunțau că ninge în aproape tot județul Alba.

ninge

Odată cu primul strat de zăpadă vor apărea și problemele de circulație, avertizează polițiștii. În cazul în care nu ați schimbat încă cauciucurile de vară cu cele de iarnă, ar fi bine să o faceți cât mai repede din cauza amenzilor mari pe care le riscați dar și din cauza incidentelor auto care pot apărea în codiții de mâzgă sau zăpadă pe drum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul

    luni, 19.11.2018 at 08:59

    iar polaris fura sarea si nu da pe drum cu ia =]] firma de hotii in frunte cu hava !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax