Connect with us
Publicitate

AIUD

Primăria Aiud a semnat contractul de concesiune a terenului pentru investiția Deltamed. Pas decisiv pentru noua fabrică din oraș

Publicat

Primăria Aiud a semnat marți contractul de concesionare a terenului de peste 13.000 de metri pătrați pentru investiția ”Deltamed” la Aiud. Producătorul de ambulanţe şi vehicule speciale este un business construit de patru antreprenori locali din Cluj și va deschide o nouă unitate de producţie la Aiud. 

”Firma Deltamed va edifica, într-o primă etapă, o hală de producție metalică, modernă, în suprafață de aproximativ 1500 mp și va amenaja platforma pentru creșterea capacității de producție cu încă o structură similară, în decursul următorilor 2 ani de la instalare.

Faptele preced mereu vorbele. Ceea ce am anunțat în urmă cu doar câteva luni a prins viață. Deltamed vine la Aiud!” a scris pe contul de Facebook, Oana Badea, primarul din Aiud.

”Deltamed” a luat ființă în 1997, în Cluj-Napoca, și este la acest moment cel mai mare producator de ambulanțe si vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est.

În 2020, publicaţia Financial Times a inclus compania în Topul 1.000 al companiilor europene cu cea mai rapidă creştere. E vorba de ritmul din 2019 vs 2018. Deltamed ocupa locul 595 în top. În 2018 şi Primăria Capitalei a cumpărat 106 ambulanţe de la Deltamed, un contract de 8,7 mil. euro.

Presa locală din Cluj spunea în vara lui 2021 că Deltamed caută să se extindă pentru că a câştigat un contract cu Ministerul Apărării şi NATO.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax