Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Licitație publică cu strigare pentru atribuirea a 29 de locuri de parcare. Zona vizată

Publicat

primaria aiud

Primăria Aiud anunță că miercuri, 14 aprilie, va fi organizată licitație publică cu strigare pentru atribuirea unor locuri de parcare în zona blocurilor de pe strada Morii.

Cei interesați să participe la licitație trebuie să depună documentația necesară până în 12 aprilie.

”Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, în conformitate cu Regulamentul de închiriere a parcărilor amenajate în municipiul Aiud, va organiza în data de 14 aprilie 2021 (miercuri) licitație publică cu strigare pentru atribuirea unui număr de 29 locuri de parcare, numerotate de la 1 – 29, amplasate în zona blocurilor de pe strada Morii, Aiud, jud. Alba.

Licitația va avea loc în spațiu deschis, începând cu ora 10.00, în zona locurilor de parcare și va fi organizată cu respectarea normelor de prevenire a virusului SARS-COV-2, respectiv cu păstrarea distanței fizice între participanți și purtarea măștii de protecție.

Persoanele interesate vor solicita la registratura SPAPL Aiud, str. Tribun Tudoran nr. 9, caietul de sarcini privind procedura de organizare a licitației şi vor depune până în data de 12 aprilie 2021, ora 12:00, documentația necesară participării la licitație”, anunță Primăria Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax