Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Licitație publică pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercianților în Piața agroalimentară

Publicat

Primăria Aiud

Primăria municipiului Aiud organizează în data 27 mai 2020, ora 12:00, în Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38, licitaţie publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate producătorilor agricoli persoane fizice și locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor.

Procedura de organizare şi desfăşurare a licitaţiei este prevăzută în regulamentul de funcţionare a pieţei, afişat în perimetrul acesteia.

Cei interesaţi vor depune la administrația pieței cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta documentele care le atestă calitatea de producător agricol persoană fizică, până în data de 26 mai 2020, ora 12:00.

Cererile vor fi însoțite de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administraţiei pieţei sau la telefon 0258/863582.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax