Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Părinții copiilor înscriși la grădiniță pot beneficia de tichete sociale. Condiţii de acordare

Publicat

primaria aiud Primăria Aiud anunță părinții și reprezentanții legali ai copiilor înscriși la grădiniță, al căror venit pe membru de familie este de până la 284 lei, că pot beneficia de tichete sociale pentru grădiniță, în cuantum de 50 lei/lună.

Serviciul Public de Asistență Socială anunță părinții, respectiv reprezentanții legali ai copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, înscriși la grădiniță, al căror venit pe membru de familie este de până la 284 lei, că pot beneficia conform Legii nr.248/2015 de tichete sociale pentru grădiniță, în cuantum de 50 lei/lună.

Pot beneficia de aceste tichete sociale doar părinții/ reprezentanții legali ai copiilor care frecventează zilnic grădinița.

Tichetele sociale pentru grădiniţă sunt bonuri de valoare ce pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor alimentare, de igienă, a produselor de îmbrăcăminte şi/sau a rechizitelor.

Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Public de Asistență Socială și la numărul de telefon: 0372717596 (Adriana Rada).

Vezi şi Județul Alba a primit de la bugetul de stat 824.000 de lei pentru programul „Fiecare Copil în Grădiniță”. Măsuri adoptate de Guvern

Citeşte şi Tichetele de grădiniţă: La ce pot fi folosite, model pentru emitere şi condiţii pentru beneficiari. Precizări de la Ministerul de Finanţe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax