Connect with us
Publicitate

AIUD

Primăria Aiud va înființa o nouă structură pentru serviciile de curățare a străzilor. Greendays a anunțat că încetează contractul

Publicat

Primăria Municipiului Aiud a anunțat vineri că societatea Greendays a notificat municipiul Aiud că, începând cu data de 1 iulie 2022, va înceta prestarea serviciilor la nivelul localității.

Potrivit Primăriei, după preluarea serviciilor de colectare și transport deșeuri municipale de către compania RER Vest, Greendays a prestat, în continuare, celelalte servicii, privind:

  • maturatul, spălatul, stropirea și întreținerea căilor publice
  • curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice
  • dezinsecția, dezinfecția și deratizarea.

”Având în vedere notificarea primită, propunem Consiliului Local al municipiului Aiud ca, începând cu data de 1 iulie 2022, aceste activități să fie gestionate direct, printr-o structură ce va fi înființată în cadrul SPAPL, serviciu aflat în subordinea Consiliului Local.

Vezi și Alba Iulia, Aiud și Blaj, nominalizate ca ZONE METROPOLITANE într-o lege aprobată de Guvern. Ce localități vor include

În acest sens, vor fi înființate 15 noi locuri de muncă, iar serviciul se va dota cu utilaje speciale, echipamente și consumabile pentru gestionarea, în bune condiții, a serviciilor ce urmează a fi prestate.

Luni se va desfășura o ședință de consiliu local, cu convocare de îndată, în care aceste aspecte vor fi supuse dezbaterii și aprobării” susțin reprezentanții Primăriei Aiud, într-o postare pe facebook.

sursa: Facebook Primăria Aiud

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax