Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia amenajează o parcare publică, în zona pieței din Cetate: Câte mașini vor putea fi parcate

Publicat

Primăria Alba Iulia va amenaja o parcare publică, în zona pieței agroalimentare, din cartier Cetate.

Este vorba despre o zonă în care locurile de parcare sunt puține și odată cu începerea lucrărilor de mobilitate urbană este din ce în ce mai greu să găsești un spațiu liber. 

Gabriel Pleșa, primarul din Alba Iulia, a făcut pentru alba24.ro o serie de precizări legate de amenajarea spațiului și unde va fi situată noua parcare.

Citește și Alba Iulia și conceptul „Orașe de 15 Minute”: O explicație pentru scăderea locurilor de parcare din planul de mobilitate urbană

Primarul a precizat că momentan parcarea va fi amenajată provizoriu, pentru a facilita locurile de parcare care au dispărut în urma lucrărilor de mobilitate.

Este vorba despre amenajarea a 100 de locuri de parcare, pe un teren de lângă biserica din zonă.

Terenul este în proprietate privată și a fost închiriat de Primăria Alba Iulia pe un an de zile, iar chiria lunară este în jurul a 1.100 de euro.

Dacă parcarea va fi folosită, Gabriel Pleșa a precizat că pe viitor ar putea fi amenajată și o parcare supraetajată, dacă primăria va cumpăra terenul respectiv.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eu

    sâmbătă, 03.06.2023 at 23:12

    Cum,nu sunt locuri de parcare?!!Pai alea platite de unii ca sa le ocupe altii cam toata ziua,cele dintre blocuri.Mariti orele de liber pana la ora 24 ca astia oricum vor plati si ciocu mic vor fi mereu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax