Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia angajează patru instructori de înot şi deschide secţie de nataţie la CSM Unirea

Publicat

inot bazin

Se înfiinţează o nouă secţie, cu ramură sportivă “nataţie”, în cadrul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia şi se angajează patru instructori înot, cu program redus. Reprezentanţii Primăriei susţin că în prezent sunt 100 de copii care urmează cursuri de înot zilnic, în cadrul Bazinului Olimpic, activitatea reprezentând potenţial de încasări suplimentare.

“Au fost identificate surse ce pot duce la creşterea încasărilor la Bazinul Olimpic cu aproximativ 45-50%, cu condiţia angajării a patru instructori de înot cu program redus (4 ore pe zi) pentru realizarea activităţii de iniţiere înot.

În prezent sunt, în medie, 100 copii/zi care urmează cursuri de iniţiere înot, ceea ce înseamnă încasări suplimentare de 30.000 de lei / lună (100 copii x 20 zile x 15 lei/şedinţă).

Propunerea este de a oferi un pachet complet de iniţiere cu instructor autorizat şedinţe cu 250 de lei”, se arată în proiectul de hotărâre de Consiliu Local ce va fi supus votului în şedinţa din 28 august.

În acest context se propune şi înfiinţarea secţiei de nataţie în cadrul CSM Unirea Alba Iulia. Aceasta va funcţiona alături de celelalte patru: fotbal, polo, şah, “sportul pentru toţi”.

“În ultimii 3 ani, la bazin s-a încasat în medie 31.650 lei / lună. În contextul încasărilor din activitatea de iniţiere înot (de aproximativ 30.000 lei / lună) şi cheltuielilor cu personalul angajat (11.600 lei / lună), rămâne o sumă netă de aproximativ 18,400 lei/ lună, ce reprezintă o creştere substanţială a încasărilor”, se mai arată în proiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax