Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia concesionează o parcelă de 1,8 ha pentru investitori, în zona șoselei de centură. Care este prețul de pornire

Publicat

Primăria Alba Iulia concesionează o parcelă de 1,8 ha pentru investitori. Consiliul Local din Alba Iulia a aprobat, în ședința de joi, 29 februarie, scoaterea în procedură de licitație publică a unei parcele în suprafață de 18.104 metri pătrați.

Terenul se află în apropierea șoselei de centură, în zona „Parcului de Activități”, mai precis în zona economică a orașului.

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, parcela, prima din această zonă pentru care se organizează licitație, este în domeniul privat al municipiului Alba Iulia și urmează să fie concesionată pentru o perioadă de 49 de ani, în vederea desfășurării de activități economice.

În cadrul ședinței de Consiliu, s-a stabilit ca prețul de pornire al licitației să fie de 1,38 euro/mp/an (redevenţă anuală/mp).

„Cei interesați de participarea pentru licitația de concesiune se pot adresa Primăriei Municipiului Alba Iulia!

Prin contract, concesionarul are mai multe obligații, printre care amintesc:

  • în termen de maxim 6 luni de la data semnării contractului de concesiune să facă demersurile privind elaborarea documentațiilor/studiilor necesare și a obținerii avizelor obligatorii în vederea obținerii autorizației de construire pentru amenajarea căilor de comunicație și extinderi rețele tehnico edilitare, până la lotul supus concesiunii.
  • în termen de maxim 18 luni de la obținerea autorizației de constuire pentru lucrările prevăzute la punctul de mai sus, să obțină autorizația de construire pentru obiectivul de bază pentru care solicită concesiunea terenului, respectând prevederile documentației de urbanism aprobată cu HCL 54/30.01.2323.
  • în termen de maxim 24 luni de la obținerea autorizației de construire pentru obiectivul de bază pentru care se solicită concesiunea terenului, să înceapă lucrările prevăzute în autorizația de construire și să finalizeze investiția în termenul de valabilitate prevăzut de legislația în materia construcțiilor, iar după finalizarea investiţiei să stabilească pe amplasamentul concesionat sediul social al societăţii”, a scris Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax