Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia: Conturile IBAN pentru plata taxelor şi impozitelor locale. Informaţii pentru contribuabili

Publicat

taxe si impozite alba Primăria Alba Iulia a făcut publice conturile IBAN în care trebuie virate de către contribuabili sumele corespunzătoare taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2015, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru agenţii economici.

Reamintim că, până în 23 ianuarie, reprezentanţii Direcţiei Venituri de la Primăria Alba Iulia au prelungit cu două ore programul de lucru cu publicul. Astfel, cetăţenii se pot prezenta la ghişeele de la Taxe şi Impozite locale până la ora 17.00.

Programul este de luni până joi, între orele 8.00 şi 17.00, respectiv vineri, între orele 8.00 şi 15.00. Nivelul taxelor şi impozitelor locale a rămas acelaşi cu cel de anul trecut.

Mai jos puteţi consulta conturile IBAN de la Trezorerie în care se fac virările. Beneficiar este Municipiul Alba Iulia (CIF: 4562923).

Conturi_IBAN_persoane fizice 2015 Alba Iulia

Conturi_IBAN_ persoane juridice Alba Iulia

Persoanele fizice care plătesc integral înainte de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%, respectiv 5%, în cazul persoanelor juridice. Cei care trebuie să plătească un impozit anual mai mic de 50 de lei sunt obligaţi să îl achite integral până la 31 martie. Neplata la termen a obligaţiilor implică majorări de 2% pe lună sau fracţiune de lună.

Informaţiile şi obligaţiile de plată personale pot fi obţinute online, accesând portalul Primăriei. Vă prezentăm în continuare un set de instrucţiuni utile pentru obţinerea unui cont de utilizator al portalului:

– din secţiunea „Doresc cont” a portalului solicitaţi crearea unui cont

– trimiteţi electronic solicitarea

– confirmaţi adresa de email

– vă prezentaţi la sediul Primăriei, Calea Moţilor, Nr. 5A, Biroul Informatică (camera 20), cu actul de identitate, pentru activarea contului si furnizarea parolei. În cazul persoanelor juridice, suplimentar, este necesar sa prezentaţi o copie după certificatul de înmatriculare al firmei şi o împuternicire.

Pentru varianta de plată online, de pe portalul https://extranet.apulum.ro pot fi accesate doar informaţiile privind obligaţiile de plată personale. Achitarea online propriu-zisă se se realizează prin intermediul ghişeului virtual de plăţi, www.ghiseul.ro.

Modalităţile de plată a impozitelor şi taxelor locale sunt următoarele:

  1. Plata electronică cu cardul prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro
  2. Plata electronică folosind servicii de internet banking
  3. Ordin de plată la bancă (C.U.I. 4562923)
  4. Plata prin mandat poştal
  5. Plata cu cardul (POS) la sediul Direcţiei Venituri
  6. Plata în numerar la sediul Direcţiei Venituri.

Avân în vedere că reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au precizat că nivelul taxelor şi impozitelor locale a rămas cel de anul trecut, puteţi consulta AICI detalii despre acestea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax