Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia cumpără parapete metalice rutiere. Unde vor fi montate

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără parapete rutiere. Acestea vor fi folosite pentru înlocuirea celor deteriorate, pe străzi din municipiu sau montare acolo unde acestea nu mai există.

Procedura de achiziție este organizată pentru 33 de parapete (200 ml profil lisă zincat și elementele suplimentare de montare).

Valoarea estimată a lucrărilor de reparații/înlocuire a elementelor de siguranță din zona drumului este de 85.000 de lei.

Vor fi îndepărtate parapetele metalice deteriorate sau vor fi montate acolo unde acestea nu mai există.

Termenul de garanție a lucrărilor este de 24 de luni de la recepția lucrărilor. Termenul de încheiere a lucrărilor este 31 decembrie 2023, cu posibilitate de prelungire.

Deși este vorba despre elemente pentru siguranța circulației, amplasarea acestora în unele zone din municipiu a generat discuții în rândul locuitorilor. Șoferii au semnalat de mai multe ori lipsa de vizibilitate la ieșirea în drumuri principale, aceste parapete devenind adevărate obstacole la asigurarea în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax