Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia cumpără piatră și balast de peste 1,2 milioane de lei pentru repararea drumurilor nemodernizate

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără aproximativ 34.000 de tone de piatră concasată și balast pentru repararea și întreținerea drumurilor nemodernizate din municipiu, în regie proprie, timp de 2 ani. Valoarea investiției se ridică la peste 1,2 milioane de lei, fără TVA. 

Primăria Alba Iulia a lansat vineri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru furnizarea de piatră concasată de carieră și balast pentru repararea și întreținerea drumurilor nemodernizate din municipiu, pentru o perioadă de 2 ani.

Valoarea totală estimată este de 1.272.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice are în administrare drumuri publice de pe teritoriul administrativ al UAT Alba Iulia, inclusiv întreținerea și repararea străzilor nemodernizate, în regie proprie prin reprofilare și așternere de material (piatră concasată de carieră sau balast) în vederea realizării planeității și consolidarea structurii de rezistență a drumului, pentru asigurarea unor circulații în condiții de siguranță și reducerea disconfortului cetățenilor.

„Ținând cont de traficul intens de pe drumurile nemodernizate, atât ziua cât și noaptea, datorită condițiilor meteorologice, a ploilor, înghețului, dezghețului, precum și a traficului greu, străzile nemodernizate s-au deteriorat formându-se gropi și afectează structura de rezistență a drumului, această situație ducând la îngreunarea traficului și deteriorarea mijloacelor de transport. În acest context este necesar a se acționa pe aceste drumuri prin aplicarea de piatră concasată și balast”, se mai precizează în documentul citat.

Potrivit documentului, se vor achiziționa următoarele:

  • piatră concasată de carieră 0 – 30 mm – 4.000 de tone cu transport inclus
  • piatră concasată de carieră 0 – 63 mm – 25.000 de tone cu transport inclus
  • balast sortat 0 – 63 mm – 5.000 de tone cu transport inclus

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    duminică, 24.01.2021 at 23:09

    Și va ajunge piatra cumparata de primăria Alba Iulia ..și pe strada lirei (oarda???)solicitam primăria la fata locului sa constate că nu putem ieșii de pe strada atunci când ploua..sau când este înghețat..sau uscat drumul ne lovim mașinile pe dedesubt. .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax