Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia cumpără zeci de instrumente muzicale în valoare de 80.000 de lei. Un nou show stradal în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără zeci de instrumente muzicale în valoare de aproape 80.000 de lei. De asemenea, 172.206 de lei sunt alocați pentru repetiții și instruirea celor ce vor urma să cânte la instrumentele în cauză. 

În total, proiectul este în valoare de 250.000 de lei, bani publici. Mai exact este vorba despre unul dintre cele cinci proiecte câștigătoare din ediția 2021, a bugetării participative.

Proiectul „Fanfara Tineretului Albaiulian” a fost depus de către Petru Adam, în domeniul Educație și cultură. Proiectul a adunat 2.424 voturi.

Este vorba despre o fanfară care să activeze în Alba Iulia și să participe la evenimentele organizate de Primăria municipiului. Mai mult, se dorește ca fanfara să participe și la activități cu care orașul Alba Iulia este înfrățit.

Despre bugetarea participativă din 2021, puteți citi pe larg pe link-ul de mai jos.

CITEȘTE ȘI: Coincidență administrativă ciudată. Bugetarea participativă de la Alba Iulia, câștigată în cea mai mare parte de ”prietenii” USR

Pentru a achiziționa toate cele necesare, Primăria Alba Iulia a lansat pe site-ul propriu, o achiziție publică. Deși pe site-ul primăriei apare data de 6 iunie, în invitația de participare este precizată data de 3 iunie 2022, în condițiile în care termenul limită de depunere a ofertelor este de 10 iunie.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni, iar suma de 250.000 de lei va fi asigurată din bugetul primăriei. Potrivit notei de achiziții, după ce instrumentele vor fi cumpărate, acestea vor rămâne în proprietatea primăriei.

Ce instrumente cumpără primăria

Valoarea totală a instrumentelor este estimată la 77.794 lei.

Apoi, tot în cadrul procedurii de achiziție, 172.206, 00 lei sunt pentru selectarea, instruirea și susținerea de repetiții în aer liber a fanfarei.

Mai exact, banii sunt alocați pentru o perioadă de 12 luni, în care sunt selectați tinerii care să facă parte din fanfară, apoi sunt instruiți alături de profesori specializați pe instrumentul respectiv.

Trupă care să susțină show-uri de percuție stradală

Vor avea loc repetiții zilnice dar și săptămânale. Se dorește alcătuirea unei trupe care să susțină show-uri de percuție stradală. Potrivit documentului citat, fanfara va participa la minimum 10 evenimente și, de asemenea, va stabili legături cu orașele înfrățite care au și ele fanfare.

Cel care se va ocupa de fanfara tineretului din Alba Iulia trebuie să dețină o diplomă de studii superioare în domeniul muzical și să aibă cel puțin 5 ani de experiență în conducerea unei fanfare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    joi, 09.06.2022 at 07:20

    Giamparalele lipseau că în rest orașul o ține într-o paranghelie continuă. Să vedem care suflă mai tare din trombon decât primarul pentru un al doilea mandat. Muzica, muzica…. că în rest e bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax