Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia obligată să dea jos reclamele cu ”realizările administrației” de pe panourile din oraș. Ultima DECIZIE a BEJ

Publicat

Biroul Electoral Județean a respins contestația formulată de Primăria Alba Iulia la decizia Biroului Electoral de Circumscripție Alba Iulia (BEC), prin care era obligată să înlăture toate afișele și materialele de informare plasate prin oraș, în care sunt expuse proiecte aflate în implementare în municipiu. Prin urmare, va trebui să îndepărteze aceste materiale.

Este vorba despre 25 de panouri, 9 cilindri și o prismă în care Primăria Alba Iulia expune ce proiecte se derulează în oraș: de la iluminat public stradal, la piste de biciclete sau investiții de mare anvergură în viitor.

Vezi FOTO Hashtag-ul discordiei: Legătura dintre panourile Primăriei Alba Iulia și campania electorală a lui Voicu Paul

Decizia de înlăturare vine în urma unei sesizări făcute la BEC din partea USR Alba Iulia, care a acuzat că panourile respective sunt de fapt publicitate mascată electorală în favoarea candidatului PNL, pentru Primăria Alba Iulia, Voicu Paul, actualul viceprimar cu atribuții de primar.

Votul la BEJ a fost de 7 la 5 împotriva contestației, a declarat, pentru Alba24.ro, președintele USR Alba, Beniamin Todosiu.

Sesizarea a fost înregistrată la BEC în 9 septembrie, iar o primă decizie a venit câteva zile mai târziu, în 12 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    luni, 14.09.2020 at 17:09

    Tot murdar joacă „unii” candidați la primărie. Se putea ca primarul în exercițiu să nu „profite” din aceasta? Nu se putea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax