Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia răspunde acuzațiilor PSD și ALDE: „Unii sunt obişnuiţi să cânte ca lăutarii, după ureche”

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

Primăria Alba Iulia răspunde acuzațiilor venite din partea consilierilor locali ai PSD și Alde, potrivit cărora, primarul Mircea Hava încalcă legea pentru că nu a făcut public proiectul de buget local al municipiului Alba Iulia, pe anul 2018. Reprezentanții administrației locale spun că proiectul provizoriu a fost afișat la sediul instutuției în data de 17 ianuarie, iar din cauza tensiunilor politice din ultima perioadă încă nu au primit toate informațiile legate de costuri și nici sumele de la Consiliul Județean Alba. 

“Suntem obisnuiți cu astfel de favoruri marca PSD. Unii sunt obişnuiţi să cânte ca lăutarii după ureche, fără partituri, în cazul de faţă fără să parcurgă legea.

Conform legislaţiei în vigoare, propunerea de buget se afişează la sediul instituţiei în 15 zile de la publicarea legii bugetului, lucru petrecut în 3 ianuarie. În data de 17 ianuarie, a fost publicat proiectul de buget provizoriu la sediul primăriei. Până la această oră, probabil din cauza tensiunilor politice, nu a ajuns la noi nici măcar costul pe elev pentru a întregi bugetul. Apoi, ar mai trebui să ajungă şi sumele transmise de către Consiliul Judeţean. Propunerea definitivă de buget va fi evaluată public, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an, fără excepţie”, a transmis Mihai Coşer, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

VEZI: Consilierii locali ai PSD-ALDE: Mircea Hava încalcă legea finanţelor publice. Nu a publicat bugetul pe 2018

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax