Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia va plăti cu bani europeni un vlogger, care să laude proiectele implementate în oraș din fonduri UE

Publicat

Primăria Alba Iulia a anunțat în urmă cu câteva zile că a căștigat un nou proiect, ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”. Este vorba despre un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact un grant de 237.968 euro.

Proiectul a fost propus prin programul ”Grants for an action”. În termeni birocratici primăria anunță că proiectul vizează ”creșterea gradului de conștientizare a politicii de coeziune europeană la nivelul Regiunii Centru”. 

În realitate Primăria Alba Iulia va lansa o achiziție publică pentru o colaborare cu un vlogger din România, vlogger care să promoveze investițiile realizate din fonduri UE, din Alba Iulia.

Asta înseamnă o echipă care să se ocupe de proiect, parte din banii câștigați vor merge către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului. De asemenea primăria va avea și ea o contribuție din bani publici în cadrul proiectului.

Vloggerul în cauză trebuie să aibă peste 1 milion de abonați pe platforma YouTube: 46 de canale de YouTube sunt eligibile pentru o posibilă colaborare cu Primăria Alba Iulia, potrivit topvloguri.ro.

De la Mimi, Mircea Bravo, George Buhnici, Andra Gogan, Mikey Has, Tequilla, Selly, sau câteva canale de muzică pentru copii, sunt opțiunile pentru o posibilă colaborare.

Ce va face vloggerul? Potrivit primăriei: ”va derula o serie de activități specifice politicii europene: o caravană informativă, dezbateri publice, studii, interviuri și sondaje”.

În linii mari va participa la câteva activități ale primăriei, de unde va realiza materiale video pe care le va urca pe canalul său de YouTube. De asemenea reprezentații primăriei au anunțat că vor fi dezvoltate instrumente de comunicare digitală, însă nu au precizat ce înseamnă acest lucru, sau cum vor fi utile pentru cetățeanul de rând.

Comunicatul primăriei

”Anunțăm cu bucurie un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia! Proiectul propus spre finanțare la Comisia Europeană prin programul „GRANTS FOR AN ACTION” a fost câștigat, cu un grant de 237.968 euro!

Primăria Alba Iulia, în calitate de coordonator, va implementa un proiect care vizează creșterea gradului de conștientizare a politicii de coeziune europeană la nivelul

Regiunii Centru, împreună cu partenerul UEFISCDI – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării.

Proiectul va include o colaborare cu unul dintre cei mai populari vloggeri din România, urmărit de peste 1 milion de abonați pe platforma YouTube.

Alături de acesta, Primăria va derula o serie de activități specifice politicii europene: o caravană informativă, dezbateri publice, studii, interviuri și sondaje.

Totodată, vor fi dezvoltate și instrumente de comunicare digitală pentru Municipiul Alba Iulia și partenerul UEFISCDI, va fi organizată o conferință la nivel național și un eveniment final de diseminare a activităților.

Pe termen lung, proiectul va contribui la consolidarea coeziunii economice, sociale și teritoriale la nivel local și regional”, au transmis reprezentații Primăriei Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 26.06.2022 at 12:33

    Conform previziunilor, banii primiţi sunt tocaţi pe diferite gogoriţe inventate, numai să nu rămână ceva concret în urma voastră. Măi hăbăucilor, înţeleg că voi plătiţi reclamă la nişte nimicuri pe care vreţi să le ridicaţi in slăvi. Nu cred că lăsaţi nimic în urma voastră până in 2024, când predaţi gestiunea. Nu aveţi ce .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax