Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mircea Bravo primește 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia pentru a realiza un video în care să laude investițiile cu bani UE

Publicat

Vloggerul Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei pentru a realiza un video în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte în municipiu, proiecte cu finanțare europeană. 

Mai exact cunoscutul vlogger va primi aproape 50.000 de euro pentru a promova în video proiectele implementate în Alba Iulia cu bani de la UE. 

Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de Primăria Alba Iulia. 

Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

Mai exact este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“), acronim GROWprin care se dorește  promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia va plăti cu bani europeni un vlogger, care să laude proiectele implementate în oraș din fonduri UE

Bugetul total pentru proiect, adică grantul câștigat de primărie este de 237.968 euro.

Proiectul anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”

La momentul câștigării proiectului, acesta era anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”. În realitate este vorba despre un proiect prin care se vrea promovarea investițiilor prin fonduri europene realizate în oraș.

Din banii din proiect, o bună parte merg către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului.

La mai bine de nouă luni de la câștigarea proiectului, primăria Alba Iulia a anunțat cu ce vlogger va colabora, după ce au finalizat serviciile de achiziție.

A fost vorba despre o achiziție directă, nu una realizată prin platforma de achiziții publice.

Ce va face Mircea Bravo la Alba Iulia

Potrivit unui comunicat al primăriei, ”vlogger-ul care va fi implicat în proiect este cunoscut publicului larg sub numele de Mircea BRAVO, deținând o audiență importantă atât în rândul publicului național, cât și în comunitățile din afara țării, fiind reprezentativ pentru categoria de public țintă pe care proiectul GROW dorește să o atingă.

Video-ul va fi realizat de către Mircea Bravo la Alba Iulia, în vara acestui an, în cadrul unui eveniment local, pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local, în baza unui scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia.

Videoul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document postat pe pagina de internet a instituției.

Proiectul, criticat de un alt vlogger

Proiectul în sine a fost criticat de un alt vlogger din România, Meps, care are un canal de YouTube și care vorbește despre platforma în sine, cum să faci bani din video-uri pe Youtube, în linii mari un canal dedicat celor ce folosesc platforma.

CITEȘTE ȘI: Un vlogger critică Primăria Alba Iulia, pentru proiectul prin care vor fi lăudate investițiile din fonduri UE. Ce argumente are

Vloggerul pornește de la articolul apărut pe alba24.ro și explică de ce primăria gândește greșit modul de abordare al proiectului.

”Cu cât citesc mai mult articolul, cu atât îmi dau seama că oamenii care lucrează în astfel de instituții, înțeleg foarte puțin fenomenul, asta ca să nu mă gândesc la alte lucruri necurate”, precizează acesta la începutul video-ului.

Unde ar urma să filmeze Mircea Bravo

Potrivit Primăriei Alba Iulia, obiectivul contractului este: ”realizare unui video în Alba Iulia cu un vlogger pentru promovarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local (reabilitarea Cetății Alba Carolina, măsuri de eficientă energetică la nivelul Centrului de zi pentru vârstnici, Liceului Sportiv, clădirilor rezidențiale reabilitate, precum și cadre cu viitoarele autobuzele electrice etc. – scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia);

• Postare video pe pagina de Youtube și Facebook a vloggerului;

• Postare pe contul de Tik Tok al vloggerului;

• Postare pe contul de Instagram al vloggerului.

• Participarea la diverse evenimente desfășurate în Alba Iulia, de comun acord cu autoritatea contractantă, și promovarea orașului prin crearea și publicarea de conținut video”, au precizat reprezentații primăriei pentru alba24.ro.

sursă foto: Captura ecran, Youtube, canal Mircea Bravo.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 20.03.2023 at 13:33

    Da unde ai mai văzut în zona asta doar lucruri curate ? Nici nu ne închipuim aşa ceva la nivelul ăsta.

  2. Jean

    luni, 20.03.2023 at 13:53

    Mircea bravo Hava😂😂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax