Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia vrea să pună în funcțiune incineratorul aflat la Adăpostul de câini fără stăpân din municipiu

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să pună în funcțiune incineratorul aflat la Adăpostul de câini fără stăpân din municipiu. 

Administrația locală a lansat recent o procedură de atribuire a unui contract ce vizează servicii de reparare, revizie și punere în funcțiune a incineratorului de la Adăpostul de câini fără stăpân.

Potrivit documentației, Adăpostul de câini fără stăpân a fost racordat la rețeaua de distribuție a gazelor naturale în decembrie 2021, motiv pentru care se dorește punerea în funcțiune a incineratorului pe care acesta îl are în dotare.

Incineratorul a fost proiectat să funcționeze cu două arzătoare, unul de 40-350 kw/15-500 mbari, iar unul de 20-200 kw/15-300 mbari, cu o capacitate de incinerare de 25 kg/h.

Incineratorul a fost donat de DSVSA Alba. Acesta nu a funcționat niciodată, lipsindu-i unele piese esențiale, mai exact arzătorul de 40-350 kw/15-500 mbari și partea de monitorizare a temperaturilor și de transmitere a datelor.

Contractul vizează:

– furnizare și montare arzător de 40-350 kw/15-500 mbari

– furnizare și montare sistem pentru dubla monitorizare și înregistrare a temperaturilor în camerele de ardere ale incineratorului:

  • instalare și configurare
  • abonament anual Cloud pentru 3 sisteme de supraveghere, inclusiv conexiunea la internet aferentă cartelelor SIM de date

– revizie, punere în funcțiune și verificarea tehnică periodică

Vezi și VIDEO REPORTAJ: În lumea voluntarilor din Alba Iulia care au grijă de câinii abandonați. Zeci de suflete așteaptă să fie adoptate

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax