Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Blaj nu a recepţionat lucrările de canalizare de pe strada Tudor Vladimirescu, din cauza deficienţelor

Publicat

Strada Tudor Vladimirescu din Blaj este în continuare în şantier, în plin proces de reabilitare a canalizării, cu toate că lucrările au fost „finalizate” în decembrie 2011. Primăria oraşului a refuzat să facă recepţia lucrărilor de canalizare din acea zonă, din cauza unor nereguli observate, care ar trebui revizuite de constructori. Vă prezentăm comunicatul Primăriei Blaj:

„Primăria Municipiului Blaj a respins acordarea recepţiei la lucrările de canalizare din cadrul proiectului de modernizare a străzii Tudor Vladimirescu din cauza numeroaselor deficienţe constatate în timp.

Administraţia publică locală îşi cere scuze pentru disconfortul creat în trafic şoferilor care utilizează acel tronson şi asigură că ia toate măsurile ca şi pe strada Tudor Vladimirescu să se respecte criteriile de calitate autoimpuse în ultimii ani.

Finalizat în decembrie anul trecut din fonduri europene, ultimul tronson al străzii Tudor Vladimirescu prezintă acum la doar trei luni de la darea în folosinţă numeroase deficienţe de construcţie, majoritatea acestora sunt cauzate de lucrările defectuoase executate la nivelul infrastructurii subterane de către cei doi antreprenori stabiliţi în urma licitaţiei publice.

Primăria municipiului Blaj a refuzat ferm până acum să acorde recepţia finală pentru lucrarea de canalizare şi a solicitat în repetate rânduri constructorilor să remedieze deficienţele semnalate.

Acestea se întind pe un tronson de 260 ml şi constau în denivelări ale drumului din cauza tasării necorespunzătoare a straturilor de sol inferioare.

De altfel, constructorii şi-au asumat oficial răspunderea pentru deficienţele apărute şi au făcut diligenţele necesare pentru remedierea acestora pe cheluiala lor exclusivă.

Mai mult, la finalizarea procesului de remediere, întregul tronson va beneficia şi de turnarea unui nou strat asfaltic.

Primăria municipiului Blaj, în calitate de beneficiar al lucrării, nu a contribuit şi nu va contribui financiar pentru refacerea tronsonului de drum afectat şi a întocmit toată documentaţia pentru ca executanţii lucrării să-şi respecte prevederile contractuale”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax