Connect with us
Publicitate

BLAJ

Primăria Blaj va scoate la licitație locuri de casă, într-un cartier din oraș. Investiții ce urmează să fie realizate în zonă

Publicat

Primăria Blaj va scoate la licitație locuri de casă, într-un cartier din oraș. Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a transmis vineri că administrația locală va scoate în curând la licitație locuri de casă în cartierul Veterani, o zonă aflată în plină dezvoltare imobiliară. 

De asemenea, în cartier vor începe lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu energie electrică și de realizare a rețelei de iluminat public. 

În cartierul Veterani urmează să fie construită și o creșă de 40 de locuri, în cadrul unui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR). Creșa ar urma să fie finalizată până la finalul anului 2025.

„Un proiect așteptat de cei care au case sau care intenționează să construiască locuințe în cartierul Veterani! Astăzi (n.r. vineri, 19 ianuarie) a fost predat amplasamentul în vederea extinderii alimentării cu energie electrică în cartierul Veterani, pe ambele părți ale străzii Costache Negri, între Blaj și Tiur.

Proiectul „Extindere RED Municipiul Blaj, Cartier Veterani, strada Costache Negri, județ Alba” este derulat de compania Electrica prin SC Energo Power SRL. Investiția deservește 95 de locuri de casă, viitoarea creșă și magazinul Bonalux.

Valoarea investiției este de 1.097.516 lei (cu TVA). Lucrările vor începe în data de 29 ianuarie 2024 și vor dura 3 luni.

În paralel, Primăria Municipiului Blaj va realiza rețeaua de iluminat public în cartierul Veterani, această lucrare nefiind inclusă în investiția derulată de compania Electrica.

Primăria Blaj va scoate la licitație locuri de casă

În curând, Primăria Blaj va scoate la licitație locurile de casă din cartierul Veterani, situate pe partea opusă locuințelor aflate, în prezent, în construcție”, a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar, vineri, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax