Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Cugir amenajează patru drumuri forestiere dîn zona Râul Mic, cu 1,6 milioane lei din fonduri europene

Publicat

Consilierii  locali din Cugir au aprobat, joi, în şedinţă, Studiul de fezabilitate pentru extinderea de drumuri forestiere în cadrul proiectului „Accesibilizarea fondului forestier şi protecţia mediului, prin construirea infrastructurii de transport, la Ocolul Silvic Sâpcea-Cugir, judeţul Alba”. Este vorba de patru drumuri forestiere din zona Râul Mic.

Valoarea investiţiei necesare pentru amenajarea drumurilor forestiere este de 1.656,899 lei cu TVA, iar lucrările ar urma să se desfăşoare pe parcursul a patru luni.

Actele pentru derularea proiectului au fost semnate de Primăria Cugir în octombrie 2010. Beneficiari sunt Ocolul Silvic Sâpcea și Primăria Cugir, care au achiziționat în baza acestui proiect serviciile de consultanță, proiectare și asistență tehnică, dirigenție de șantier și executări lucrărilor aferente.

În baza acestui proiect, drumurile forestiere zona Râului Mic care vor fi amenajate sunt: Valea Groşi, care va fi extins pe o suprafață de 3,16 km, Brădet, care va fi extins pe o suprafață de 0,37 km, Vinerea-Archiș care va fi extins pe o suprafață de 0,52 km și Afinet (1,47 km), în total 5,516 km.

Dosarul pentru extinderea drumurilor forestiere în cadrul proiectului amintit va fi depus la Agenţia pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Alba Iulia. Cheltuielile neeligibile la acest proiect sunt de 335.561 lei, reprezentând comisioane, taxe şi TVA.

Sorin GIURCA

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax