Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Galda de Jos cumpără un utilaj multifuncțional pentru inundații, incendii, transport și reparații de drumuri

Publicat

Primăria Galda de Jos cumpără un utilaj multifuncțional cu atașamente de lucru pentru situații de inundații, incendii, întreținere și reparații drumuri, evacuare ape, decolmatare și întreținere șanțuri precum și transportul materialelor rezultate din aceste operațiuni.

Este vorba despre un tractor prevăzut cu tocător vegetal cu braț articulat, perie pentru măturat stradal cu colector, vidanjă și remorcă cu o axă. Investiția se ridică la peste 580.000 de lei, fără TVA. 

Primăria comunei Galda de Jos a lansat pe 24 februarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unui utilaj multifuncțional cu atașamente de lucru.

Valoarea totală estimată este de 588.235,29 lei, fără TVA.

Prin achiziționarea unui utilaj multifuncțional cu atașamente de lucru, administrația locală intenționează să execute o gamă variată de lucrări edilitare și gospodărești.

De asemenea prin dotarea corespunzătoare a autorității contractante cu utilajul multifuncțional cu atașamente de lucru, va fi îmbunătățită inclusiv capacitatea acesteia de intervenție în cazul apariției unor situații de urgență pe teritoriul comunei.

Întrucât utilajul multifuncțional cu atașamente de lucru ce se intenționează a fi achiziționat poate avea întrebuințări multiple, Primăria îl va utiliza în principal, pentru:

– lucrări de intervenţie şi îndepărtare a efectelor produse în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile;

– realizarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor şi uliţelor comunale si vicinale, în conformitatecu legislaţia în vigoare;

– efectuarea altor lucrări edilitar-gospodăreşti, de interes public realizate pe teritoriul comunei Galda de Jos: amenajare şi întreţinere spaţii verzi, amenajări de lucrări conexe drumurilor (şanţuri, rigole, podeţe), intervenţii în caz de urgenţă;

– întreținerea și decolmatarea pâraielor și văilor de scurgere a apelor;

– întreținerea și decolmatarea podurilor si podețelor;

– întreținerea rețelei de canalizare;

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax