Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria lansează din nou procedura de achiziție a serviciului de ecarisaj la Alba Iulia. Veterinarii interesați pot depune oferte până VINERI

Publicat

Primăria Alba Iulia a reluat procedura de achiziție publică directă pentru activități de capturare, transport la adăpost a câinilor fără stăpân, precum și hrănirea și îngrijirea acestora. Medicii veterinari interesați de preluarea serviciului pot să depună oferte până vineri, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Reluarea procedurii a fost necesară în urma denunțării contractului ce a fost încheiat cu dr. George Popa. În perioada de mai puțin de două luni când medicul veterinar a gestionat adăpostul pentru câini vagabonzi, acesta l-a renovat alături de câteva zeci de voluntari, reprezentanții primăriei au arătat nemulțumiri cu privire la activitatea desfășurată. Citiți AICI mai multe despre această situație.

Persoanele juridice interesate de preluarea serviciului de ecarisaj pot obține detalii suplimentare (informații și condiții necesare pentru stabilirea ofertelor) de la Serviciul Administrarea Activităților Domeniului Public – tel 0258 813534 sau 0372 586453.

Ofertele se pot depune la registratura Primăriei Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A, camera 8, până vineri, 19 aprilie, ora 12.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian.

    marți, 16.04.2013 at 21:52

    Nu mai faceti atita circ cu concesionarea serviciului de ecarisaj si cu doctorul acesta george popa care nu a facut nimic .
    Cu ceva ani in urma acest serviciu era concesionat de un vinator , nu vreau sa-i dau numele , dar in mai putin de sase luni Alba-Iulia nu mai avea ciini vagabonzi .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax