Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Ocna Mureș, precizări după ce un șofer și-a avariat mașina într-o groapă nesemnalizată. Cui poate cere despăgubiri

Publicat

Reprezentanții Primăriei Ocna Mureș au transmis precizări legate de cazul șoferului care și-a avariat mașina joi seara, după ce a intrat cu autoturismul într-o groapă din asfalt, lăsată nesemnalizată în urma unor lucrări efectuate pe o stradă din oraș. Potrivit acestora, orice despăgubire solicitată de persoanele implicate în incidentele datorate lucrărilor, până la recepționarea acestora de către administrația locală, se vor îndrepta direct către constructorul intervențiilor respective.

Vezi și FOTO ȘTIREA TA: Mașină avariată la Ocna Mureș, după ce un șofer a intrat într-o groapă din asfalt, adâncă și nesemnalizată

„Referitor la lucrările efectuate pe strada Vasile Alecsandri, Primăria orașului Ocna Mureș anunță că în zona respectivă au fost efectuate o serie de intervenții la rețeaua de gaz de către SC Delgaz Grid SA. Datorită acestui fapt au fost necesare săpături în carosabil, responsabilitatea refacerii acestuia revenind în totalitate executantului lucrării.

Aducerea a carosabilului la starea inițială este în responsabilitatea SC Diferit SRL din Cluj, care are contract cu SC Delgrid Grid SA pentru astfel de lucrări de refacere a drumurilor, inclusiv semnalizarea corespunzătoare a acestora pe durata de execuție, conform reglementărilor în vigoare.

Pe strada Vasile Alecsandri lucrările nu au fost finalizate, inclusiv refacerea carosabilului, și în consecință nu au fost recepționate de către Primăria orașului Ocna Mureș.

În consecință, orice incident apărut până la recepționarea acestor lucrări de către Primăria orașului Ocna Mureș, inclusiv aducerea carosabilului la starea inițială, este strict în responsabilitatea executantului lucrărilor respective.

Având în vedere cele prezentate mai sus, în mod evident orice despăgubire solicitată de persoane implicate în incidente datorate lucrărilor, petrecute până la recepționarea acestora de către Primăria orașului Ocna Mureș, se vor îndrepta direct către constructorul intervenției respective.

Acest lucru este valabil pentru orice lucrare ce se execută pe domeniul public al orașului Ocna Mureș”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax