Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Rimetea, amendată cu 40.000 de lei de DSP Alba. Nu avea autorizație sanitară pentru rețeaua de apă potabilă

Publicat

Primăria Rimetea a fost amendată de DSP Alba, cu 40.000 de lei, din cauza faptului că nu au autorizație sanitară de funcționare pentru rețeaua comunală a apei potabile. 

Sancțiunea dată de DSP Alba vine în urma unor verificări privind o serie de îmbolnăviri a mai multor persoane care au consumat apă de la un izvor aflat pe domeniul public al comunei.

De asemenea, au fost recoltate probe din sursa de apă (izvorul) indicat ca și origine a îmbolnăvirilor, urmând ca în urma analizelor de laborator să se stabilească dacă apa de aici este sau nu potabilă.

VEZI ȘI: Apa unui izvor din Rimetea ar fi contaminată. Anchetă DSP Alba după ce mai mulți turiști au avut simptome de enterocolită

Din verificări a mai reieșit faptul că mai multe persoane care au consumat apă din sursa amintită s-au prezentat la spital cu simptome digestive însă nu au necesitat internare, au mai precizat reprezentanții DSP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax