Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Sebeş: Angajaţii administraţiei locale beneficiază de salarii mărite cu 12%. Licitaţie pentru modernizări la sediu

Publicat

primaria sebes 1 Reprezentanţii Primăriei Sebeş anunţă că angajaţii din administraţia locală beneficiază de majorări de salarii de 12% şi că în perioada următoare va fi organizată licitaţie pentru lucrările de modernizare din primărie.

În urma unei analize financiare realizate la nivelul Primăriei Municipiului Sebeș și după demersurile necesare obținerii plafonului, angajații beneficiază de majorarea salariilor cu 12%, se arată într-un comunicat de presă transmis de administraţia locală.

”Încercăm astfel să venim în ajutorul tuturor funcționarilor publici care au salarii foarte mici. Spre exemplu, un angajat cu un an vechime, primește acum, după majorare, doar 980 lei net. Tocmai din aceste considerente, am decis majorarea salariilor și la serviciile subordonate Primăriei din Sebeș”, a precizat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

De asemenea, în următoarele zile se vor scoate la licitație lucrările de modernizare a spațiilor din Primăria Sebeș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax