Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Sebeș vrea să modernizare alte șase străzi prin Programul ”Anghel Saligny”. Care este valoarea investiției

Publicat

Primăria Municipiului Sebeș anunță că intenționează să modernizeze încă șase străzi prin Programul național ”Anghel Saligny”.

Unul din cele mai recente programe de finanțări nerambursabile lansate în România, Programul Naţional de Investiții „Anghel Saligny”, se află în atenția administrației locale din Sebeș, care a depus deja trei solicitări prin care se dorește modernizarea a zece străzi.

Prima cerere de finanțare a Primăriei Municipiului Sebeș este în valoare de 10 milioane de lei și vizează modernizarea străzilor Tineretului, Arini, Zăvoi și Crângului.

Aceasta a fost urmată de alte două cereri de finanțare pentru modernizarea străzilor Oituz, Doinei, Moților, Cloșca (tronson cuprins între strada Horea și trecerea la nivel cu calea ferată 211 Sebeș – Petrești de la km 1+347), Alunului și modernizarea străzii Depozitelor.

Valoarea finanțărilor cerute pentru modernizarea acestor șase străzi este de peste 8,4 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Interesul

    marți, 16.11.2021 at 08:52

    Dar in calitatea de administratori ai drumurilor din oras nu aveti obligatia de a le p roteja de camioanele incarcate cu busteni peste tonajul maxim legal prevazut pentru tranzitul in orase ? Nu stiti despre faptul ca din cauza lor reparati frecvent soselele, retelele de apa si gaz, iar oamenii casele ? Ati uitat de cererile inaintate de catre cetateni in acest sens si carora nu le-ati raspuns inca ? Daca soselele nu voteaza, pot face la fel si cetatenii. Apropo, exista inca ISCTR care poate verifica tonajul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax