Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Supărările ţin mult în PDL: Primarul Blajului şi-a încheiat cordialităţile cu deputatul Clement Negruţ. Nu prietenie. Nu salut

Publicat

Valentin Rotar, primar PDL Blaj

Clement Negruţ, deputat PDL Alba

A trecut aproape un an de la disputa de principii politice dintre deputatul Clement Negruţ şi primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar. Cei doi au fost contracandidaţi, în luna februarie a acestui an, pentru cel de-al doilea loc de prim-vicepreşedinte PDL Alba.

În faţa mulţimii portocalii şi a şefilor de la centrul partidului, Valentin Rotar a aruncat atunci cuvinte grele asupra colegului său de partid şi contracandidatului de funcţie, Clement Negruţ, care se pare că nu au fost uitate nici azi de cel din urmă. Au urmat imediat după alegeri câteva replici aprinse prin ziare între cei doi, după care s-a aşternut liniştea.

După luni bune de la incident, cei doi colegi de partid apar în public, ignorându-se cu naturaleţe.  La un eveniment recent petrecut la Blaj, la care au participat mai multe oficialităţi politice, printre care si deputatul Clement Negrut, primarul Blajului a salutat prezenţa masculină cu câte o strângere de mână, ignorând prezenţa lui Clement Negruţ.

Deputatul nu se arată afectat de comportamentul colegului său de partid, spunând că nu sunt duşmani, dar nici prieteni.  “Acum îmi aleg cu mai mare grijă prietenii”, a subliniat cu seninătate Negruţ, care a precizat că el este politicos şi salută pe toată lumea. Dacă s-a întâmplat ca alţii să nu-l salute, este un alt aspect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dumitru

    vineri, 23.09.2011 at 13:19

    Evenimentul despre care este vorba se numeste „Ziua recoltei”. I-am văzut pe amândoi prin piata mare a orasului, imbracati la costum negru, camasa alba, cravata. Incep sa-si scoata din nou nasul in public, semn ca pentru ei si PDL lucrurile s-au remediat sau poate ca e vorba deja de precampanie electorala.

  2. Danezu

    marți, 27.09.2011 at 17:21

    ***** si ***** de primar al blajului nu este decat o papusa mapez a lui Dumitrel. Degeaba se incoarda si se umfla si se inroseste ca buboiul ca tot ce a fost facut in Blaj a fost facut de Dumitrel si de PDL nu de ******* si ******* Blajului…cat de relatia cu Dep Negrut ar trebuii sa mai traiasca o viata sa ajunga la performantele politice si administrative a lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax