Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul din Alba Iulia: Vrem ca până la finalul anului să aducem la strat de binder toate arterele din proiectul de mobilitate

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis miercuri că toate arterele din proiectul de mobilitate vor fi aduse la stratul de binder (asfaltul de legătură) până la sfârșitul anului. 

Pe unele dintre ele va fi pus chiar și stratul de uzură, dă asigurări primarul, după o întâlnire cu reprezentanții firmelor care lucrează pe aceste loturi.

Citește și: Cât mai durează ”deranjul” în Alba Iulia. Totul despre lucrările din oraș: Cu ce ne alegem după doi ani de chin în trafic

”Împreună cu colegii din Primăria Alba Iulia, am avut astăzi o întâlnire importantă și eficace cu firmele care lucrează pe loturile de mobilitate urbană, operatorii rețelelor de cablu și iluminat public și compania care se ocupă de relocarea în subteran a rețelelor aeriene (energie electrică și curenți slabi).

Am verificat graficele de execuție și modul în care se corelează lucrările constructorilor mai sus amintiți, pentru că proiectul de mobilitate urbană se implementează în paralel cu proiectele de iluminat public de tip LED și cu eliberarea domeniului public de rețele aeriene, prin mutarea acestora în subteran.

Dacă toți cei prezenți își vor respecta angajamentele, putem spune că așteptăm fără emoții sezonul rece, Ziua Națională și sărbătorile de iarnă.

Vrem ca până la finalul anului să aducem la strat de binder toate arterele din proiectul de mobilitate, iar pe unele dintre ele vom pune inclusiv stratul de uzură, cum deja se lucrează la strada Regimentul V Vânători.

O veste bună este și apropierea de final a lucrărilor de pe cele trei proiecte de iluminat public LED, lotul III (Bărăbanț, Pâclișa, Oarda și Micești) urmând a fi recepționat chiar săptămâna viitoare.

Îi asigur pe albaiulieni că urmăresc zi de zi evoluția tuturor lucrărilor edilitare care se desfășoară în municipiu și voi lua absolut toate măsurile necesare astfel încât departamentele Primăriei și firmele contractate să-și facă treaba bine și la timp” a transmis Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 08.11.2023 at 16:25

    Păi ce faceţi mă, evaluaţi din birou ce fac alţii pe teren ? Asta se întâmplă foarte rar, şi nu cred că e valabil şi în Alba Iulia. Dar să promiţi nu-i lucru greu. Spor la urmărit !

  2. Cornelia

    miercuri, 08.11.2023 at 19:36

    Ati facut haos in tot orasul, de ce naiba nu ati facut pe segmente totul, rusine, alt mandat numai pupi !

  3. Vasile Toma

    miercuri, 08.11.2023 at 21:52

    Amintiții domnului primar că se fac lucrări de mântuială,cel puțin trotuarele sunt executate sub ori ce critica.

  4. Mircea

    joi, 09.11.2023 at 09:38

    Acum cred ca balada Mesterul Manole nu este doar balada este o realitate pur mioritica.Incartierul Ampoi 1 pe trotuare sau pus dale si sau desfacut te vreo 3 ori.Uni vin scot cabluri si dale apoi vin si le pun la loc ,vin iar cei cu cabluri si sapa o groapa,toarna fierul pt stalp ,le pun inapoi si vim cu stalpii pe rand si tot asa dar sa vedeti cum sunt puse va apuca rasu-plansu.Doar se filmeaza dand din mana pe strazi ca un id….Adio primarie vb la masaj in Ampoi si faci masaje ca stii sa dai din mana si ai si pile acolo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax