Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Avram Iancu, Sandu Heler, a trecut la PSD. Surpriză la PNL: ”A promis că rămâne. Și-a făcut poze electorale la noi”

Publicat

Primarul din Avram Iancu, Sandu Heler, a trecut la PSD, de la PNL. Anunțul a fost făcut de europarlamentarul Victor Negrescu, cel care coordonează organizația județeană a partidului. 

Heler plecase din PSD în 2006, când o jumătate dintre primarii social-democrați au plecat în masă la PD.

”Domnul Heler Sandu, primar al comunei Avram Iancu se întoarce acasă la Partidul Social Democrat.

Sandu este un om de echipă, un bun gospodar, cu o largă experiență administrativă, și îndrăgit de comunitate și de mulți oameni din zona Munților Apuseni” a transmis europarlamentarul Victor Negrescu, pe pagina sa de Facebook.

Plecarea acestuia i-a surprins parțial pe liberali, care în urmă cu câteva zile discutaseră cu el exact acest subiect.

”Au fost liderii noștri și s-au întâlnit cu el, a zis că nu pleacă, a fost până și la poze pentru materialele elctorale” a precizat o sursă Alba24.

Citește și: Alba, județul traseiștilor politici: Partidele mici, decapitate în cel mai important an electoral

În urmă cu aproape doi ani, Heler a avut probleme cu ANI, care l-a găsit în incompatibilitate pentru că ar fi semnat două documente care îl vizau chiar pe el.

Contactat atunci de reporterii alba24.ro, primarul din Avram Iancu a precizat că este vorba despre două documente: unul prin care primea sporul de 25% la salariu pentru implementarea de proiecte prin fonduri europene și altul reprezentând o autorizație de construcție a casei sale.

Primarul a mai spus că documentele la care face referire ANI sunt din 2017. El a spus atunci că va ataca decizia, însă deocamdată nu și-a rezolvat problema.

Din cauza unei interdicții de 3 ani de a ocupa o funcție publică, el riscă să nu fie validat după alegeri, în cazul în care câștigă un nou mandat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 24.03.2024 at 18:18

    După cum arată se pliază total pe proiecte europene. Păi a sosit Pleşa şi a plecat Heler. Cu acelaşi slogan, deci balanţa nu se înclină.

  2. FLORIN

    luni, 25.03.2024 at 07:46

    p***** astea nu au ce cauta in politica

  3. Mircea

    luni, 25.03.2024 at 08:41

    Asita precum individul de mai sus,plesa,maties(a-ti vazut ca am scris cu litere mici ca ei)si multi altii ar putea face un partid al lor care sa se numeasca LGBT Romania ca au exact acelas comportament care simt la fel se comporta la fel si au aceias coloana vertebrala adica mai bine zis coloana vertebrala lipsa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax