Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul din Sebeș, mulțumiri pentru sponsorizările oferite spitalului de Star Assembly, Star Transmission, Elis Pavaje și Elit

Publicat

(P) Primarul Dorin Nistor le mulțumește companiilor Star Assembly, Star Transmission, Elis Pavaje și Elit pentru sponsorizările oferite Spitalului din Sebeș.

Spitalul Municipal Sebeș a beneficiat în anul 2021 de un buget de peste 72 milioane de lei, cel mai mare din istoria instituției, un alt pas important după anul pandemic 2020, când bugetul a fost, de asemenea, generos și a însumat 45 milioane lei.

Spitalul, o prioritate pentru primărie

Spitalului Municipal Sebeș a reprezentat o prioritate pentru municipalitate, ținând cont de evoluția pandemiei de Covid-19, dar și de proiectele pe care primarul Dorin Nistor le susține pentru a veni în sprijinul sănătății (în acest sens, menționăm demersurile importante efectuate la nivel guvernamental pentru construirea unui nou corp de spital).

Anul 2021 a consemnat un alt aspect important pentru Spitalul din Sebeș, fiind anul în care s-a materializat primul proiect cu finanțare europeană de care a beneficiat vreodată: peste 16 milioane de lei investiți în aparatură și echipamente medicale, prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, grație unui proiect elaborat de echipa din Primăria Municipiului Sebeș, depus în cadrul apelului POIM/819/9/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

„Eforturile administrației locale pentru a îmbunătăți serviciile medicale oferite la Sebeș au găsit ecou favorabil și în rândul companiilor, care au ales să investească o parte din profitul lor în beneficiul comunității.

Le mulțumesc în mod public companiilor Star Assembly, Star  Transmission, Elis Pavaje și Elit pentru acest parteneriat de încredere pe care ni l-au oferit și îmi doresc să facem cunoscute aceste finanțări pe care le fructificăm pentru a îmbunătăți confortul pacienților și serviciile de sănătate oferite de Spitalul Municipal Sebeș”, transmite primarul Dorin Nistor.

Sponsorizările oferite

Deși nu își desfășoară activitatea pe raza teritorială a Municipiului Sebeș, compania ELIT SRL a susținut spitalul cu o sponsorizare în valoare de 250.000 lei, care s-a concretizat în: lucrări de extindere a clădirii în zona stației de oxigen, lucrări de reparații la casa pompelor de apă, reparații de împrejmuire a spitalului, reparații la geamurile aflate în corpul administrativ șisuplimentarea materialelor necesare pentru extinderea rețelei de oxigen.

Companiile Star Assembly și Star  Transmission  au rămas parteneri de cursă lungă ai Spitalului Municipal Sebeș, din fondurile primite ca sponsorizare, prin contractul nr. 49/2020 în valoare totală de 2 milioane lei, fiind executate lucrări de reparații la blocul alimentar (peste 162.000 lei), lucrări de înlocuire a tâmplăriei vechi – cu reparațiile aferente acestor lucrări (cca. 90.000 lei).

SC ELIS PAVAJE SRL,o companie de top de pe raza Municipiului Sebeș, a susținut financiar lucrările de reparații la fațada corpului principal al spitalului, în valoare de peste 460.000 lei, lucrări aflate în derulare.

Așadar, la Sebeș, tot mai multe fapte bune în bilanțul unei comunități care are planuri ambițioase de viitor, planuri la care contribuie decisiv dezvoltarea economică, dar și implicarea companiilor în viața urbei, dovadă a unui parteneriat durabil cu administrația publică locală.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax