Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Zlatna a pierdut definitiv procesul cu ANI, în care era acuzat de conflict de interese. Ce i se impută lui Ponoran

Publicat

Primarul liberal din Zlatna, Silviu Ponoran a pierdut definitiv un proces în care a contestat o decizie a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) din anul 2017, prin care i se imputa un conflict de interese.

Hotărârea a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție. Acesta mai are însă la dispoziție căi extraordinare de atac.

ANI a decis că acesta s-a aflat în conflict de interese din cauză că a semnat două acte adiţionale ale unui contract încheiat de primărie cu firma fiului său, SC SPONI SRL.

Cele două documente au fost semnate în 1999 și 2001.

”Respinge recursul declarat de reclamantul Ponoran Silviu împotriva sentinţei nr. 3450 din data de 3 octombrie 2017 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă” se arată în Hotărârea pronunțată de Înala Curte de Casație și Justiție.

Procesul a început doar în martie 2017, ca urmare a unei declinări de competenţă, primarul contestând, iniţial, raportul la Tribunalul Bucureşti.

Citește și: Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran riscă să își piardă mandatul. A pierdut un proces cu ANI

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pes

    joi, 01.04.2021 at 05:25

    Nu pot sa cred… Aceasta nedreptate…… Saracu de el… Se lupta zi si noapte pentru acest oras. A atras investitori, a creeat locuri de munca…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax