Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul MIRCEA HAVA, „matineu” al gândurilor de după alegeri: „Nu am câștigat, ci ați câștigat! Așa că nu aștept felicitări, ci vă felicit!”

Publicat

13139148_824423224330589_7221205658148533469_n Ales pentru cel de-al șaselea mandat, Mircea Hava a ținut să le mulțumească albaiulienilor, luni dimineața, după aflarea rezultatelor la alegerile locale. „Nu am câștigat, ci ați câștigat! Așa că nu aștept felicitări, ci vă felicit!” a scris primarul, pe pagina de Facebook.

„Dragii mei albaiulieni,

Mi-am îngăduit să aștept cu răbdare și bucurie clipa acestui <matineu> al gândurilor <de după>. Nu am câștigat, ci AȚI câștigat! Așa că nu aștept felicitări, ci VĂ FELICIT! Așa aș rezuma ziua de ieri, a alegerilor locale. O zi a victoriei maturității asupra amatorismului, o zi în care certitudinile s-au ridicat acolo unde le este locul, deasupra unor promisiuni neacoperite, trimise și venite cu pluta pe conducta politicii și plecate la fel.

Vă felicit pentru modul în care v-ați implicat și pentru că nu ați lăsat orașul să plutească în derivă unui viitor cu prea multe semne de întrebare. Semnalele pe care le-ați transmis astăzi, inclusiv prin prezența la urne, sunt și ele clare: e nevoie de mai mult decât niște afișe, fluturași și artificii mediatice pentru a convinge un electorat elevat, care știe exact cine sunt oamenii care-i cer votul, până unde-i duce priceperea și cât le poate mintea, fiecăruia în parte. E clar că azi politica nu mai ghidează, ci deziluzionează. Moderația manifestată ieri este departe de a fi percepută de mine drept favorabilă, indiferent dacă intenția ar fi păstrat inerția votului. Nu e nimeni îndreptățit să spună că aceasta reținere a însemnat un avantaj sau un dezavantaj. Procentele sunt accesoriile unei campanii care se uită cel mai repede. Faptul ca ați ales să mergem împreună pe calea dezvoltării, pe care am pornit acum 20 de ani, mă onoreaza și îmi dă speranța că nimic nu e imposibil, atât timp cât suntem ÎMPREUNĂ.

Mulțumesc, Alba Iulia, mă înclin în fața ta! Dumnezeu să ne lumineze și ajute!”, a scris primarul Mircea Hava, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax