Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul Sebeşului nu acceptă compromis: „Nu am nimic cu viceprimarul, dar cei cu pregătirea lui nu au ce căuta în administraţie”

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu nu este  dispus să facă nici un compromis. Acesta aşteaptă în continuare decizia comitetului de iniţiativă desemnat pentru rezolvarea conflictelor ce trenează în interiorul organizaţiei PDL Sebeş, dar din punctul său de vedere un lucru este sigur: între el şi viceprimarul Adrian Bogdan nu mai există cale de împăcare.

Mugurel Sârbu a dat de înţeles că la conducerea PDL Sebeş nu vor mai putea rămâne atât el, cât şi viceprimarul Adrian Bodgan şi că reprezentanţii aleşi să soluţioneze această problemă vor trebui să ţină cont de acest aspect.

„Mă gândesc că eu pot să dau totul atunci când am cu cine să lucrez şi din păcate nu am eu forţa necesară pentru a putea stabili persoanele respective. Va trebui ca însăşi partidul să fie cel care să îşi asume anumite principii pe care să le pună în operă în ceea ce priveşte viitori reprezentanţi pe care partidul îi trimite în zona administraţiei publice. Eu nu m-am certat cu nimeni. Eu, când am ieşit la presă, am explicat că eu nu am o problemă cu viceprimarul, ci că nu se mai poate accepta ca astfel de oameni cu astfel de pregătire să mai aibă ce să caute în zona administraţiei. În acest context, vreau să vă spun că nu poate fi vorba de nici o reconciliere, pentru că eu nu am cu cine să mă împac şi eu am nişte principii pe care nu pot să mi le încalc. Eu am spus foarte clar, că pot discuta cu oameni care au cel puţin o expertiză într-un anumit domeniu. Astfel, facem un consiliu în care există doar nişte yesmani, care ridică mâna fără a face nimic sau care sunt nişte oameni manevraţi de alţii”, a spus Sârbu.

Întrebat dacă, în condiţiile în care comitetul de iniţiativă va da un alt verdict decât cel pe care îl aşteaptă, va mai candida la un alt mandat la Primărie, Mugurel Sârbu a declarat că nu se poate pronunţa decât după ce va afla decizia finală, moment în care îşi va face public punctul de vedere.

Potrivit unor surse, Mugurel Sârbu ar fi fost invitat de curând să facă parte din rândurile PSD, de altfel partidul care l-a consacrat. Întrebat dacă are în vedere candidarea la următoarele alegeri sub o altă umbrelă politică, Sârbu a ocolit cu delicateţe răspunsul.

Reamintim că,preşedintele comitetului de iniţiativă desemnat că soluţioneze conflictele din PDL Sebeş, Nicolae Dobra a declarat recent în conferinţă de presă că o decizie finală va fi luată în următoarea săptămână, dar că organizaţia nu îşi doreşte ca nici unul dintre membrii partidului să plece din organizaţie.

Citiţi aici mai multe despre decizia PDL Alba de suspendare a conducerii organizaţiei din Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sandu

    joi, 26.01.2012 at 15:22

    du-te si numarati ouale ca doar nastase te-a lansat in lumea traseistilor politici!!!

  2. Badyl

    joi, 26.01.2012 at 22:52

    Acest scandal intre primar si vice face mult rau urbei. In loc ca zilnic sa ne rezolve problemele ei se balacaresc in ziare. Cred ca niciSarbu , nici Bogdan nu mau au ce cauta in fruntea unui municipiu cu asa comportament . Sa-si vada fiecare de propria afacere si sa lase locul unui sebesan dornic de afirmare si scabit de scandaluri interminabile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax