Connect with us
Publicitate

AIUD

Primul caz VINDECAT de COVID-19, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud. Pacientul a fost externat după 5 zile de la internare

Publicat

Un pacient din Alba, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat sâmbătă din Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, după ce a fost declarat vindecat. Acesta a fost internat în urmă cu 5 zile, fiind transferat de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. 

Ne bucurăm să anunțăm prima externare a unui pacient diagnosticat cu COVID-19 internat în urmă cu 5 zile la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, prin transfer de la Secția de Boli Infecțioase a SJUA. Pacientul a fost declarat vindecat în urma rezultatului negativ la două testări.

Citește și OFICIAL: 5 cazuri noi de coronavirus confirmate în ultima zi, în Alba. Bilanțul pe județ: 103 persoane infectate și 4 decese

Felicităm pentru profesionalism colectivul spitalului nostru, cei 6 medici pneumologi: director medical dr. Virginia Gomboș, dr. Silvia Savut, dr. Cristian Rugeanu, dr. Olimpia Usvat, dr. Angela Parastie, dr. Corina Pirici, medicul de laborator Carmen Pop alături de Ioana Docea – farmacist clinician, 30 asistenți medicali, 20 personal medical auxiliar și un registrator medical.

Din aceeași echipă face parte și personalul administrativ, care se străduiește să răspundă tuturor nevoilor pentru buna funcționare a activității medicale.

Pe data de 6 aprilie, când am internat primul pacient, ne-am alăturat luptei împotriva pandemiei COVID 19, spitalul nostru tratând exclusiv pacienți confirmați cu acest diagnostic, forme medii conform planului județean de management al infecțiilor cu COVID 19. La acest moment avem internați 15 pacienți cu evoluție favorabilă”, au transmis reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maria

    duminică, 12.04.2020 at 00:30

    a plecat gata vindecata de la sectia de boli infectioase alba iulia.
    personalului acestei sectii, nu le multumiti????? si intregului spital judetean alba cu dsp cu tot!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate