Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primul ghiozdan va fi gratuit pentru copiii din clasa pregătitoare și clasa I, în anul școlar 2013-2014

Publicat

Copiii din clasele pregătitoare şi clasele întâi din judeţul Alba vor beneficia de câte un ghiozdan echipat cu un set de rechizite şcolare şi alte materiale didactice, costurile în valoare de circa 340.000 de lei urmând să fie suportate de Consiliul Judeţean Alba.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, a declarat luni că instituţia va începe în acest an un proiect educaţional prin care va oferi gratuit câte un ghiozdan cu rechizite şi caiete tuturor micuţilor care vor frecventa clasa pregătitoare şi clasa I.

Roman a spus că proiectul, denumit „Primul Ghiozdan”, va costa aproape 340.000 de lei şi cu aceşti bani vor fi achiziţionate aproximativ 5.600 de ghiozdane cu caiete şi rechizite pentru fiecare copil care va merge în toamnă în primele două clase din învăţământul primar.

„Este un proiect de suflet pe care l-am susţinut în Consiliul Judeţean Alba şi sunt bucuros că toţi colegii au înţeles importanţa acestuia. Dorim permanentizarea acestui proiect şi în fiecare an, la începutul şcolii, Consiliul Judeţean să ofere gratuit primul ghiozdan elevilor din clasa întâi şi clasa pregătitoare”, a afirmat Florin Roman.

Pachetele pentru programul „Primul Ghiozdan” vor fi furnizate de o firmă din Baia Mare, care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Alba.

Primul ghiozdan pentru elevii din clasele pregătitoare şi I din Alba va conţine caiete de română, matematică şi desen, creioane, culori, radieră, riglă, stilou cu rezerve şi un penar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax